Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Sinan Esen ve KARİŞ Öğrenci Temsilcileri Tarafından Kaynarca Mobilya İhtisas OSB'ye Ziyaret Gerçekleştirildi Kaynarca Mobilya İhtisas OSB’ye, Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Dekanı Prof. Dr. Sinan Esen ile Kariyer ve İş Dünyası Topluluğu (KARİŞ) öğrenci temsilcileri tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Mali ve İdari İşler Müdürü Sayın Mehmet Duran tarafından karşılanan dekanımız ve öğrenci temsilcilerimiz son derece sıcak bir ortamda geçen görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.  Prof. Dr. Sinan Esen 06 Mart 2024 tarihinde KARİŞ tarafından Kaynarca Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılan teknik gezide  öğrenciler ile yakından ilgilendikleri için Sayın Duran'a ayrıca teşekkür etti.