Kariyer ve İş Dünyası Topluluğu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde "Lider Kadınlar Zirvesi" etkinliğini düzenledi. Etkinlikte, iş dünyasındaki girişimcilik ve kurumsal hayatı temsil eden başarılı isimler konuşmacı olarak yer aldılar.

Etkinliğe katılan konuşmacılardan MasterCat CEO’su ve ÇiftçiExpress kurucusu Sayın Seçil YURTSEVEN, öğrencilere girişimcilik hayatını anlattı ve kendi deneyimlerinden örnekler vererek kadınların iş dünyasındaki önemine vurgu yaptı.

OptimakSTU İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Betül Şura CANTÜRK ise kurumsal hayatındaki deneyimlerini paylaşarak genç kadınlara cesaret verdi. CANTÜRK, kadınların iş dünyasındaki gücüne dikkat çekerek, başarıya giden yolda karşılaşılan zorlukları ele aldı.

Etkinlik, SUBÜ öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü.