Ana içeriğe atla

Üniversitemizin de paydaşları içinde olduğu ve bu yıl sekizincisi düzenlenecek olan Genç Ticaret Elçileri Projesi'nin genel istişare toplantısı gerçekleştirildi. 12 Şubat 2024 Pazartesi günü üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Sakarya Üniversitesi Teknokent Müdürlüğü, Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi ve Müsiad Sakarya Şubesi yöneticileri katıldılar. Genç Ticaret Elçileri Projesi, Müsiad Sakarya Şubesi tarafından ilk kez 2017 yılında hayata geçirilmişti. Sonraki yıllarda Türkiye'nin diğer şehirlerinde yer alan Müsiad Şubeleri tarafından da örnek alınarak hayata geçirilen projenin Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi koordinatörlüğünü Prof. Dr. Sinan Esen yürütüyor.