Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sinan Serdar ÖZKAN, Prof. Dr. Ali Fuat BOZ ve Prof. Dr. Oğuz TÜRKAY, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ERGEN ve Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman AVCI ile fakülte öğretim üyelerimiz yemekte bir araya geldiler.

Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Sinan ESEN, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Metin SAYGILI ve Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Caner ERDEN'in unvan yükselmeleri hasebiyle gerçekleştirilen yemekte Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet SARIBIYIK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sinan Serdar ÖZKAN, Prof. Dr. Ali Fuat BOZ ve Prof. Dr. Oğuz TÜRKAY, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Gökhan ERGEN ve Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman AVCI ile fakülte öğretim üyelerimiz bir araya geldiler.