Değerli öğrencilerimiz,

Açılmayan ders yerine ders seçimi, yazılma yapamayanlar veya ilave ders almak isteyen öğrenciler için ders kayıtları 27 Eylül 2021 tarihine kadar devam etmektedir. Öğrencilerimiz için sistem 27 Eylül 2021 tarihine kadar açık olacaktır. Bu tarihten sonra ise mazeretli ders kayıtları yapılabilecektir.

Mazeretli ders kaydı için "Derse Yazılma Formu"na öğrenci tarafından alınmak istenen dersin karşısına EKLE, sildirilmek istenen dersin karşısına ise SİL yazılması gerekmektedir. Form öğrenci tarafından doldurulup imzalandıktan sonra öğrencinin danışmanına onaylatılacak ve sonrasında bölüm sekreterine (Çetin Çelebi) elden teslim edilecektir.

Derse yazılma formu doldurulurken üniversite ortak seçmeli ve bölüm seçmeli derslerin isimleri forma yazılmalıdır.

Mazeretli ders kayıtları 27 Eylül 2021 - 01 Ekim 2021 tarihleri arasında devam edecektir.