SUBÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Çevre ve Doğal Varlıkları Koruma Topluluğu ve Kaynarca İlçe Gençlik Merkezi iş birliği ile Cumhuriyet’in 100. Yılı İçin 100.000 Adım etkinliği düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Çevre ve Doğal Varlıkları Koruma Topluluğu tarafından Kaynarca İlçe Gençlik Merkezi desteğiyle, Acarlar Longozu ve Maden Deresi’nde Cumhuriyet’in 100. Yılı için 100.000 adım atıldı. Cumhuriyet’in 100. Yılı üniversiteliler tarafından heyecanla ve coşkuyla kutlandı. Yürüyüşe, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yrd. Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selma KILIÇ KIRILMAZ, Kaynarca İlçe Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Serdar KARAASLAN ve fakülte öğrencileri katılım sağladı. Etkinlik sonrasında Karasu Belediyesi tarafından öğrencilerimize tatlı ve çay ikramında bulunuldu.