Ana içeriğe atla

Yönetim ve Organizasyon dersine sektör temsilcisi olarak Reysaş Bölge Sorumlusu Sayın Aytaç VODİNALI katılım sağlayarak "Lojistik Yönetiminde Güncel Yaklaşımlar" konusunda öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır, kendisine teşekkür ederiz.

asd

International Trade Theories and Politics dersine sektör temsilcisi olarak Tırsan Satış Sonrası Teknik Hizmet Sorumlu Sayın Murat İPEK katılım sağlayarak "International Trade Theories and Politics" konusunda öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır, kendisine teşekkür ederiz.

abcdas

Mesleki İngilizce II dersine sektör temsilcisi olarak Tırsan Satış Sonrası Teknik Hizmet Sorumlu Sayın Murat İPEK katılım sağlayarak "Mesleki İngilizce" konusunda öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır, kendisine teşekkür ederiz.

asdadsa

Yönetim ve Organizasyon dersine sektör temsilcisi olarak Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Merve CENGİZ TOPLU katılım sağlayarak "İşletme Matematiği" konusunda öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır, kendisine teşekkür ederiz.

asdf

İthalat ve İhracat Yönetimi dersine sektör temsilcisi olarak NEVA Kumaş İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. Genel Müdürü Sayın Murat YAĞCI katılım sağlayarak "İthalat ve İhracat Yönetimi" konusunda öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır, kendisine teşekkür ederiz.

sdfklkmlfdsskldf

Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi dersine sektör temsilcisi olarak E-COM Global GMBH Ceo'su Sayın Ömer Koray ÜNAL katılım sağlayarak "Lojistik ve Tedarik Zİnciri Yönetimi" konusunda öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır, kendisine teşekkür ederiz.

gttg

Uluslararası Ticaret Kuram ve Politikaları dersine sektör temsilcisi olarak Artvin Çoruh Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Orhan ŞİMŞEK katılım sağlayarak "Uluslararası Ticaret Kuram ve Politikaları" konusunda öğrencilerimize bilgi ve deneyimlerini aktarmıştır, kendisine teşekkür ederiz.

ghgh