Ana içeriğe atla

Sıfırdan Zirveye Girişimcilik Topluluğu tarafından ''Bir Ağaç Dik, Bir Nefes Ver'' etkinliği kapsamında SUBÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi bahçesine ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Sıfırdan Zirveye Girişimcilik Topluluğu'nun gerçekleştirdiği ağaç dikimi etkinliği, doğaya ve çevreye duyarlılığın bir göstergesi olarak dikkat çekti. Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Sinan Esen, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yılmaz ve Topluluk Akademik Başkanımız Arş. Gör. Çağdaş Ateş'in öncülüğünde gerçekleşen etkinlik, öğrencilerimizin doğa ile iç içe vakit geçirmesini sağladı.

Betonlaşmanın ve çevre kirliliğinin arttığı bu zamanlarda, doğanın korunması ve yeşil alanların artırılması amacıyla yapılan etkinlik kapsamında, fakülte bahçesine birçok fidan dikilirken, öğrenciler hem toprağa dokunmanın hem de çevre bilinci kazanmanın mutluluğunu yaşadılar.