Saygıdeğer Akademisyenler ve Araştırmacılar,

Fakültemizin düzenleme komitesinde yer aldığı, değerli akademisyenlerimizin ise hem organizasyon komitesinde hem de bilimsel değerlendirme kurulunda bulunduğu "ICOFESP II. Uluslararası Finans, Ekonomi ve Sürdürülebilir Politikalar Kongresi" 24 – 27 Nisan 2024 tarihleri arasında Bursa Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilecektir.

ICOFESP, araştırmacı ve profesyonellerin küresel ve ulusal boyuttaki güncel ekonomik gelişmeleri değerlendirmeleri için ideal bir akademik platform sunmaktadır. Finans, ekonomi ve sürdürülebilir politika geliştirme alanındaki tüm çalışmalara kapılarını açan kongremiz, sektördeki öncü isimleri bir araya getirecek ve zengin bir bilgi alışverişine ev sahipliği yapacaktır.

Kongre hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kayıt olmak için www.icofesp.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Katılımcıların önemli tarihleri göz önünde bulundurmasını rica ederiz.

Kayıt: https://icofesp.com/register
Bildiri özeti gönderimi için son tarih:15 Nisan 2024
Tam metin gönderimi için son tarih:05 Mayıs 2024
Son kayıt tarihi:12 Nisan 2024

Bu kongre, sektördeki güncel eğilimleri ve araştırmaları ele alarak katılımcılara değerli bir deneyim sunacaktır. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.